Tékozló Homár

A parkolóõr is ember?

2005.08.29. 09:49 | jackyll | Szólj hozzá!

Nagyvárosi állathatározónk lutraalbumába küldte Jani az alábbi történetet:

A következõ eset a Centrum Parkoló Társaság területén történt. 2005 08-22-én hétfõ délután 14h 20-kor leparkoltam a VII. Nagydiófa utcában. Véletlenül pont a parkolóórával szemben. Átfáradtam és jegyet vettem, melynek a lejárati ideje 15h 15 volt. Az óra mellett ott állt a csõsz és telefonált, de látta hogy megvásárolom a jegyet és elhelyezem a szélvédõnél. Majd mielõtt az autótól eljöttem volna poénból megkérdeztem, hogy ugye most nem leszek megbüntetve. Mire a válasz: látta, hogy jegyet veszek.

14h 45kor értem vissza az autóhoz, jóval a jegy lejárta elõtt, és mit találok a szélvédõn, büntetõcsomagot. Kibontva megállapítottam, hogy 14h 23 perckor nem volt parkolójegyem. Arról az apróságról nem beszélve, hogy a parkolóõr még a kocsit sem ismerete fel milyen típusú, de ez nem is lényeges.

Felhívtam az ügyfélszolgálatot, elmondtam, hogy mi a problémám, hogy még nem járt le a parkolójegy. Erre közölték, hogy menjek be, mutassam be a jegyet, és majd ha a parkolóõr bejött, utána megállapítják, hogy kinek van igaza. Egyébként azt mondta a hölgy, hogy én úgyis betelefonálhatok, hogy már lejárt a jegyem.

A Centrum kft. mindenkirõl feltételezi, hogy hazudik? Miért nincs félfogadás munkaidõn kívül? Miért kell 2 magánszemély tulajdonában lévõ cégnek fizetni? Miért kell a gazdagodásukat finanszírozni?

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása