Tékozló Homár

Éjszakai ûrjárat

2005.09.01. 09:35 | jackyll | Szólj hozzá!

Még be sem vezették, máris megy a rinya a BKV éjszakai járatai miatt. A kommüniké nyilván a lefedett területek és megállók duplázásáról harsog, a megszüntetett/csökkentett járatokat mindenkinek magának kell felfedeznie, ahogy azt tette Steps is:

Örömmel vártam az új budapesti éjszakai járatok szeptember 1-re beharangozott megjelenését, egészen ma estig. Véletlenül úgy alakult, hogy lekéstem az utolsó 2-es metrót, és 23:55-re értem a Moszkva térre. Eddig a régi menetrend szerint éjfélkor, és éjfél után 10 perccel is járt villamos. Meglepve láttam, hogy már az új menetrend van kifüggesztve, és ahogy végignéztem, nem tudtam, hogy örüljek vagy dühös legyek. Az új éjszakai menetrend szerint ugyanis a BKV pozitív reklámkampánya mellett elfelejt arról beszélni, hogy több villamosjáratot is megszüntetett.

Eddig az 56-os vonalán 23:35, 50, 0:00, 0:10-kor is volt járat a Moszkva térrõl. Az új menetrend szerint ezek mind kimaradnak. A Moszkva tér felé eddig az utolsó villamos 23:40 körül ment, szeptember 1-tõl pedig 23:15. Jó, hogy óránként lesznek éjszakai járatok, de arról nem volt szó, hogy emiatt megszüntetnek egy csomó járatot. Így, holnaptól ha lekésem az utolsó metrót egy órát kell várnom a Moszkva téren..

Gratulálok! Pff. Most úgy érzem magam, hogy megint bedõltem valami marketingdumának. És én még azt hittem, hogy most a BKV tényleg végre jó fej lesz, és csinál valamit az utasokért. Végülis értük van, nem?

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása