Tékozló Homár

Önnek (1) új süteménye érkezett

2005.09.06. 12:50 | jackyll | Szólj hozzá!

A postaládába tuszkolt szórólap benne van az öt legutálatosabb reklámformában, minthogy nem lehet automatikusan szûrni, és még vicces feladójuk sincs. A ritka, ha nem egyetlen kreativitást mutató kivétel esete miatt azonban közzé kell tennünk ezt a példányt, amit STG vadászott be:

Minden idõk legjobb szórólapját halászta ki kolléganõm a levélszekrényébõl a napokban. Mind a tipográfiai elemeket, mind papírját tekintve olyan remek utánzat, hogy bárkinek adtuk a kezébe, az azonnal 100%-ig biztosan állította, hogy egy szokásos postai értesítõrõl van szó. Így aztán garantált, hogy nekifogsz az olvasásának, hogy megtudd, miért kell elmásznod a postára -- és már célba is ért a reklámüzenet.

Az igazi poén, hogy kolléganõm épp egy doboz süteményt vár Franciaországból, és majdnem elindult átvenni a postahivatalba a "küldeményt". Elképzelem a postáskisasszony ábrázatját, amikor aznap az 52. ilyet adják oda neki...

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása