Tékozló Homár

Menetrendszerû önszopatás Dorfmeisterrel

Volt Fesztivál/Aerocafé

2005.09.26. 15:20 | jackyll | komment

forrás: pulzar.huA Sziget/Volt Fesztivál stábja fejébe vette, hogy negyedévente keményen megbünteti azokat, akik 2005-ben még mindig nujazzt vagy mit hallgatnának egy partiban. Az Aerocafé sorozat ebbõl adódóan sokadik alkalommal a halott mûfaj méltán neves képviselõjét, Richard Dorfmeistert invitálta hazánkba Tosca fedõnéven. Azon kívül, hogy az emberek minden alkalommal megrökönyödnek, hogy a kanapénfetrengõs szmókerzene helyett lakodalmas house-t kapnak az arcukba, általában olyan szinten telítik túl az aktuális helyszínt, hogy a levegõ, a vécék, a bárpultok és a hangosítás sem bírja kiszolgálni az extrém körülményeket. Ezt Olvasónk saját bõrén tapasztalta:

Remélem Ti nem voltatok a szombati aerocafés bulin a várban, én sajnos igen. Ha van kedv, nézzetek be az aerocafé vendégkönyvébe. Vérlázító, DSP hozzászólásával teljesen egyetértek.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása