Tékozló Homár

Ideális ajándék elbutult szmókereknek

Trolli/Private Eye

2005.09.28. 16:22 | szily | Szólj hozzá!
Illetve a hat éves kort el nem érõ rokon- és havergyerekek is élvezhetik a Trolli gumicukorcég (nekik köszönhetjük többek között a gumicukor-vámpírfogat és a gumicukor-hamburgert) klasszikusát, a Beszívott Szemet. A hivatalosan Private Eye néven futó cucc egy szemgolyó, a fehérje a béka alakú gumicukrokon megismert fehér, habos anyag könnyített, szuperédes változata, az írisz ehetõ gumiból készült, vörös és zöld színben.

A cucc bekapás után elõször meghökkentõen nagy, aztán meghökkentõen puha, aztán taglózóan ragacsos-édes, vagyis teljesíti a várakozásokat.

A csomagolás ötös, a szemgolyót rejtõ, két részre váló plasztikgömbre bedurrant, vörös ereket festettek és a papírelem is rendben van. Kisboltpénztárak közelében lelhetõ fel.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása