Tékozló Homár

Tarka pöfögés

Triumph/Motorbiciklik

2005.09.29. 12:52 | szily | Szólj hozzá!

A motorbicikli hálás dizájntárgy, mert bármilyen dögös mondjuk az állólámpánk, nem lehet nagyközönség elõtt bõgetni és csikorgatni. A motort viszont ugye. Abból meg valahogy mindig jó születik, ha egy belevaló dizájner nagymotortervezésbe fog. Az etalon Philippe Starck 650-es Apriliája, amit a mókás francia szupersztár teljes egészében maga tervezett. (használtan 3500-5000 eurós áron lehet hozzájutni). Vágyaink legfrissebb tárgya egy új sorozat, pontosabban kétféle igen tarka Triumph.

A 865 köbcentis, amúgy is prímán kinézõ Bonneville T 100-asokat Paul Smith, a brit ruhatervezõ megasztár dizájnolta át, ami konkrétan gyermeteg, erõs színek ráfestését jelenti. A kanárisárga üléses a kedvencünk, már össze is készítettünk 7800 fontot egy bõrtarisznyába. Mivel csak 50 példányt gyártottak mindkét típusból, ez a kábé kétmillió-kilencszázezer forint.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása