Tékozló Homár

Bumm-bumm - legyen gyermek a Homárral!

iwantoneofthose.com/Távirányítós jármûvek

2005.11.02. 12:02 | szily | Szólj hozzá!


A Homárból ma reggel kibújt a nem is túl mélyen rejtõzködõ gyermek, miután Moon a kezünkbe adta a príma angol viccestárgy-árusító site, az iwantoneofthose.com prospektusát. Órák óta az oldalt böngésszük és most éppen a felnõtteknek való játékok a kedvenceink, azon belül is az ultrakönnyû kis szobai távirányítós helikopter és a távirányítós tank, ami képes 25 méterre ellõni. Képzeljék el, micsoda ostromokat lehet szervezni, akár otthon, akár a munkahelyen! Vegye rá kedvenc kollégáját és rendeljenek együtt, 79,95 fontért (29400 forint) plusz postaköltségért, aztán lõjék szét egymást meg annak a nagyfejû key account managernek a bokáját!


Jó esetben Ön lehet a sales részleg Montgomeryje. Ha szereti az igazi férfias (nõies) kihívásokat, vegyen mellé 59,95 fontos (22000 forintos) helikoptert, azt nyilván nehezebb eltalálni. Mindkettõ elemes, ha tényleg úgy mûködnek, ahogy ígérik, sose dolgozunk többet.

Évek óta nem vágytunk tárgya annyira, mint ezekre. És akkor még meg sem említettük a távirányítós légpárnás jármûvet.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása