Tékozló Homár

Tömegnövelés Pokrivtsák Mónikára

PowerUp Fitness/The Entertrainer

2005.11.02. 01:05 | szily | Szólj hozzá!

Ön annyira dagadt, hogy képtelen lejutni az edzõteremig, mégis meg akarja szívatni önmagát? Ön emellett annyira Frei Tamás-függõ, hogy még gyúrást/aerobikolást/szobabiciklizést sem tudja elképzelni tévézés nélkül? Mindezeken felül annyira rohadtul lusta, hogy az elképzelhetõ legnagyobb büntetés az, ha valaki leveszi a hangot a tévéjérõl és Ön kénytelen odamenni és felhangosítani? Akkor az Ön találmánya az Entertrainer.

Ami egy igazi baromság, amennyiben be lehet állítani rajta, hogy az ember milyen tartományba szeretné emelni a szívverését, aztán amikor a pulzus a megadott érték alá süllyed, a kütyü lehalkítja a tévét.

Értik, a cucc egyfajta programozható önostorozó készülék televízió elõtt tornázó állampolgárok számára. Szálkásítás Szulák Andreára, Kultúrház és zsírégetés, ilyenek. A Gizmodón találtuk, az ára a hülyeségi szinthez mérten jutányos 99,99 dollár, vagyis kétezer forint.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása