Tékozló Homár

Stílusos titkosszolgálati fejtámasz

Hybrid Home/Párnák

2005.11.03. 01:45 | szily | komment

Bár lakásfelszerelési vonalon a designsponge nevû blog az aktuális kedvenc lelõhelyünk, egy csomószor nem osztozunk a szerzõ, designsponge lelkesedésében. Dora Drimala párnáiért viszont mi is pont annyira vadulunk, pedig amúgy, alapvetõen, ha sarkosan akarok fogalmazni, szarunk a párnákra. No de nem az ilyenekre.

A legjobb a halálfejes-szíves-szarvasos meg a titkosszolgálati (na az lenne a korszerû, európai értelemben vett jobboldal, ha Kövér László ilyenen nyugtatná a bajuszát), de a geometrikus minták fanatikusai, illetve a marokkó nevû idegölõ játék kedvelõi is megtalálják itt a számításukat. A szerzõ cége, a Hybrid Home oldalán egy párna hetven dollár (tizennégyezer forint).
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása