Tékozló Homár

Az esernyõ és a varrógép inkább szexelnek a gumiasztalon

Body Bouncer

2005.11.06. 23:44 | szily | 1 komment
Ha egy pornóüzlet beindul. Lev küldte nekünk a linket, az alanti levél kíséretében. Egy talán forradalmi találmányról van szó és lehet, hogy Önök, akárcsak mi, pár év múlva mindannyian gumírozott stoki segítségével fogunk dugni. Ha tényleg, akkor a Homár igazán idõben szólt. Végül is vicces világ lesz, képzeljék el legkövérebb barátjukat az eszköz használata közben! (Ebben segít a Groove Gallery menüpont)

Itt a levél:

Dear Homar!

Rövid leszek: http://www.bodybouncer.com/ Úgy éreztem, ezt meg kell osztanom mindenkivel... A csajom küldte a videót. Comment nélkül. Csak annyit válaszoltam, hogy remélhetõleg már megrendelte... A belföldi forgalmazási jogokat fenntartom. Aki forgalmazni meri, csõretöltött ügyvédjeimmel darabokra szedem.

Lev

99,95 dollár, vagyis kábé húsz rugó, plusz postaköltség. Ha valaki kipróbálta, írja meg és újabb keletû feslettségünk szellemében közzé fogjuk tenni. A csúnya szavak használatától persze tartózkodjanak, tekintettel a peterakással szaporodó tízlábúakra!

Ja, és az tény, hogy az állatkerti játszóházban többször is szemeztem a hátsó sarokban álló, jól elrejtett gumiasztallal. Ha el lehetne kergetni onnan a büdös kölyköket! Ilyen bodybounceres dolgok jutottak az eszembe, csak az a lépés maradt ki, hogy lyukat kell vágni. Önök szerint ez a gép nem egy nagy kamu?

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Répalaki Edömér 2008.09.13. 02:23:33

Van aki már évek óta használja: elasztánnal kevert szövetű horgászszék. Családi nyaralások elengedhetetlen kelléke...
süti beállítások módosítása