Tékozló Homár

Rohanó világkeksz

Lét-Reform Bt./Bio kelleveles tönkölykeksz

2005.11.07. 00:04 | szily | Szólj hozzá!

Amikor egy fõszerkesztõ a repivacsorák, címlapfotózások és zsûritagságok világából lehajol, le, le, egészen egy biobolt polcaiig. Up írja egy meglepõ magyar termékrõl.

Rohanó világunkban sajna egyre ritkábban, de idõnként még meg-megvillan a magyar élelmiszeripari géniusz. A kelkáposztaízû keksz Turó Rudi és Boci csoki kaliberû karriert érdemelne - hibátlan termék. Kicsit olajos, de a visszafogott kelkáposztaíz fantasztikusan jól áll neki.

Õsmagyaristák is fogyaszthatják tönkölyileg, bár a turulos címke nincsen, de rágcsálhatják auralátótanfolyamban megfáradt iriszdiagnoszták egy pohár Pi víz mellé is, nyugodtan, hiszen nem csak hogy bio, de ráadásul anticandidás, és minden valamire való homeopatológus ezotériás tudja, hogy a candida korunk korunk pestise, AIDS-es és madárinfluenzája együtt.

Van zelleres változat is, de az nem ennyire meggyõzõ.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása