Tékozló Homár

A robotkötõk ünnepnapja

Jessica Hutchinson/Kötött robotok

2005.11.09. 11:59 | szily | komment

a mai, ugyanis levelet kaptunk Jessica Hutchinsontól, aki kitalálta és megcsinálta kötött kedvenceinket, a gyapjúrobotokat. Korábban ugyanis érdeklõdtünk nála, hogy mennyiért küldene robotot Magyarországra, mire azt válaszolta, hogy a puha gépemberek éppen kifogytak, de nemsokára megjelentet egy könyvet kötésmintákkal. Na, most azt írta meg, hogy kijött a könyv.De még milyen könyv! Kicsit szégyelljük a gyengeségünket, de ezt bizony aranyosnak találjuk, de még mennyire!

Csak nem ismerünk senkit, aki szeretne vagy akár csak tudna kötni. Na mindegy, Önök talán több szerencsével járnak. Jess levelébõl az is kiderül, hogy most már külföldre is szállít. Ha valaki sikeresen vásárolt tõle, kérjük írja meg nekünk!

Íme a levél:

Hi there! You asked to be notified when more booklets are available, so here I am!

The booklet will go on sale this Thursday, November 10, sometime in the evening (I’m in California, just so you can figure out the time difference). If you miss this round, fear not, I’ve already lined up another order.

Quite a few folks asked about international orders. I can ship anywhere in the world – there will be a separate button for orders coming from countries other than the US, Canada, and Mexico.

You will be able to purchase the booklet at http://www.jesshutch.com/booklet.html .

Thanks for your interest, and let me know if you’d like to be taken off this list.

Jess

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása