Tékozló Homár

Handjob a konyhában

???/Fõzõedény

2005.11.10. 13:14 | szily | Szólj hozzá!

Kedves Homár!

Tegnap a fóti Cora áruházban jártam, és ott készítettem a mellékelt fotót. Ezt a fõzésre (is) alkalmas eszközt már máshol is láttam és minden alkalommal megállok pár percre derülni egyet rajtuk. Létezik többféle méretben is, az egészen kicsitõl az emberesen vastagig! Sokáig tûnõdtem, vajon ki lehet a célcsoport... döntsétek el ti!

Üdv: trev

Kedves trev!

Szerintünk azon fogyasztók alkotják a célcsoportot, akik nem bánják, sõt nagyra értékelik, ha fõzés (sütés) közben egy hormonzavarból kifolyólag óriási nagyra nõtt, malackaszerû kisfiú pöcsét kell fogdosniuk.

Megjegyeznénk, hogy ilyen pöcsszerû dolgok nem csak edényekbõl keletkeznek: amikor Homár Miriam (2) és Homár Borisz (3) már unják a virslizést, azt csinálják, hogy leharapnak egy jó nagy darabot a cuccból, percekig a szájukban tartják, majd egy váratlan pillanatban a frissen fölvett pólóm mellrészére köpik. A nyálban pácolt virsli sajnos tök olyan, mint egy vízihulla pöcse.

Remélem legalább olyan undorítók voltunk, mint ez az edény. Ami mennyibe kerül?

Jó konzumálást!

A Homár

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása