Tékozló Homár

Igazi ocsmány hobbikert, akár irodában is

urbanoutfitters/Fikusz alá valók

2005.11.15. 00:44 | szily | Szólj hozzá!

Igazságtalanság lenne, ha az ízléstelen gipsz- és plasztikállatok a kiskerttulajdonosok elõjogai maradnának. Sokkal több fogyasztó akad, akinek nincs többje pár négyzetcentiméter földterületnél. Ezt a szobanövényhez méretezett urbánus õzet szemnyitogatónak szánjuk: aki elõször árasztja el a magyar piacot miniatûr törpékkel, csigákkal, gólyákkal és szélmalmokkal, az jelentõset kaszálhat.

Hiszen az otthoni virágládákon és cserepeken kívül a munkahelyi nõvények is feldobhatók pár földbe szúrható kiegészítõvel. És mivel az íróasztal köztudottan a vizuális önkifejezés lassan utolsó terepe, miért maradjon ki a szórásból a sarkán aszalódó fikusz?

Az állatka hat dollárba (ezerkétszáz forint) kerül, de ki az, aki ilyet egy másik kontinensrõl rendel meg? Tényleg, Ön díszíti valamilyen tárggyal a szobanövényeit? Vagy ismer ilyen embert? Esetleg le is fotózott ilyesmit? Ha a válasza bármelyik kérdésre igen, küldjön képet a homár címére és írja le pár sorban az élményeit!

Nagyobb növények és vastagabb buksza esetén jöhet szóba a szintén az urbanoutfitters.com-on talált, szívderítõ fizimiskájú cigizõs nyúl, a borostás Smorkin Labbit, 45 dollárért (kilencezer forint). Apukája, Frank Kozik, híres plakáttervezõ, olyan kuncsaftokkal, mint a Beastie Boys vagy a Nirvana. nyilván ezért ilyen rohadt drága a nyúl, aki túl van már mindenen.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása