Tékozló Homár

A szamárfülzsírtól az elefánttaknyon és a lámaköpésen át a majomszarig

Dracco Company/Állatos cukorkák

2005.11.17. 00:05 | szily | Szólj hozzá!

Tudta Ön, hogy milyen szellemi-szájüregi kútmérgezés folyik az általános iskolai büfékben? A dermesztõ részletekre egy nagykun olvasónk levele után kezdett fény derülni.

Szia Homár!

A munkahelyemül szolgáló általános iskola (nem vagyok pedagógus) büféjében bukkantam rá a hatféle dobozból álló kollekcióra, amely 125 Ft/doboz áron, elég undorító csomagolásban cukorkákat rejt.

A készlet: - Lama Spits - Elephant Snot - Gecko Eye Balls - Rotten Eggs - Donkey Ear Wax és a kedvencem: - Monkey Shits

Küldhetnék fotót is róluk, de arra gondoltam, ha megírjátok, hogy hová, elküldöm az eredeti bontatlan(!) dobozokat postán. Kerekíthetnétek belõle egy cikket a köz épülésére.

Üdv, DMaster

Miután egy válaszlevélben a Homár megvallotta, milyen életre szóló élményeket szerzett a Nagykun Velence folyópartjain és a Tisza moziban, a csomag tényleg megérkezett. Nekünk – talán a levegõn kicsit furcsa dolgokat produkáló nyeles szemszerkezet teszi – már a csomagolás is inkább tetszett, mint nem, a beltartalom viszont lényegében lenyûgözött. Olyan kábé puffasztott rizs méretû kis bigyók lapulnak a kartondobozkában. A nagy trükk az, hogy a külsejük roppanósan mûcukros, belül viszont puhák, de szerencsére nem folyósak. A korszerû aprítási élmény mellé azonnal felzárkózik az összes modellre jellemzõ gégerángató savanyúság plusz egy aroma. Sokkal jobb, mint a nevek alapján vártuk volna.

A kiömlõnyílás hülyén van megtervezve, ezért az ember hamar szétszedi a dobozt, de ez mindegy is, mert a cucc annyira addiktív, hogy csak percekig tart.

Az Elefánttakony rózsaszín, ami nem a kiskorúak félrevezetése, pusztán arról van szó, hogy Jumbo rendesen kokszol és a halavány zöld zselét megszínezi az orra vére. A kokszos vonalra utal az eperíz is, hiszen ez a gyümölcs köztudottan a fehér csíkok szerelmeseinek kedvence.

A tartalom, forma és íz magasabb rendû egysége az amúgy is a legjobb nevet viselõ Majomszar esetében valósult meg száz százalékosan. A pocokpottyintásnyi, vagyis ez esetben inkább selyemmajom-kakinyi kis bogyók barna színük miatt igazán élethûek, az arcrángatós savanyúsággal ölelkezve támadó markáns kólaíz pedig a leghidegebb szkeptikusokat is meggyõzi.

A Záptojás a legjobb Haribo gumicukrokat idézõen kever savanyú kemikáliát zöldalmára kacsintó kemikáliával. Vicsorítós klasszikus! A Gekkószemgolyó viszont megdöbbentõ módon megegyezik a Záptojással. A Lámaköpést öt perc után ellopták az aszatlomról.

A gyerekekre szerintünk csakis pozitív hatással lehet a hongkongi termékcsalád, hiszen egy csomó szót megtanulnak emiatt angolul. DMasternek pedig nagyon köszönjük a hihetetlen anyagi áldozatot, amit a hat pakk megvásárlása majd postára adása jelentett.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása