Tékozló Homár

Talán pont Ön találja meg az édes Megváltót

altzenter.org/Csokijézus-projekt

2005.12.06. 12:49 | szily | Szólj hozzá!

A Homár elõre kuncog magában, ugyanis egy vagy több, meg nem nevezett budapesti szupermarket egy igazán vicces mûvészi akció terepe lesz decemberben: a mit sem sejtõ csokimikulások és táblás termékek közé csoki Jézusokat rejtenek Valakik. Hogy miért?

Errõl a projekt oldalán olvashatunk angolul, miközben nekünk gyanús, hogy a titokzatos társaság vagy magányos hekker esetleg magyar. Még akkor is, ha az elsõ akciójuk nyolc csokijézus szétszórása volt a londonki Tate Modern múzeumben október 28-án. Az önvallomás szerint a vállalkozás a fogyasztás mindennapi aktusát és az oltáriszentség misztériumát ráncigálja a górcsõ alá.

A Jézusok elhelyezésekor állítólag beszédet intéznek az eladókhoz, biztonsági õrökhöz és kamerákhoz, a kiállítás pedig addig tart, amíg a mûveket észre nem veszik. A Homár nyomoz, ha bármi kiderül, az Index kult. rovatában megírjuk. Eddig annyit tudunk, hogy a domain bejegyzõje a következõ:

Registrant: Altzenter, Playa Mirador 389, Reforma Iztaccihuatl, Mexico city, Distrito federal 08810, MX

A fórumban viszont magyarul válaszolnak. A titok egyre titkosabb, de a Homár majd fellebbenti a fátylat.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása