Tékozló Homár

Mentõ ötlet medvetulajdonosoknak

Conrad/Óramozgató

2005.12.12. 12:42 | szily | 1 komment
Kérem segítsenek! Az alábbi rejtélynek nyilván van pofonegyszerû és kézenfekvõ megoldása, de mi inkább bután nevetünk nevetségesen alulfejlett idegdúcainkkal. Szóval a Conrad karácsonyi katalógusában találtuk azt a szerkezetet, ami 29990 forintért 3 óra 36 percenként 24 percig forgatja az óránkat. Na jó, arra még mi buták is gondoltunk, hogy mozgástól felhúzódó automata órákhoz való a cucc.

No de miért forgatja a gép helyettünk? Talán a nyaktól lefelé mozgásképtelen, ugyanakkor automata órával rendelkezõ fogyasztóknak szánták? Vagy arra az esetre, ha hosszú útra indulunk, de a kiskorú órát nem vihetjük magunkkal, ugyanakkor nem bírnánk ki a gondolatot, hogy leáll a kicsike? Vagy ez az ideális ajándék karórás medvéknek? Sötétben botorkálunk ügyetlen, merev lábacskáinkkal, kérjük írjanak!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

legmas 2009.10.26. 16:58:56

LEHET, HOGY MÁR NEM AKTUÁLIS EZ A BORZASZTÓAN INTELLEKTUELL KÉRDÉS, DE NEM BÍROM VÁLASZ NÉLKÜL. KEDVES AGYSEBÉSZ KÉRDEZŐ: KÉPZELD HA AZ EMBERNEK EGYNÉL TÖBB AUTOMATA ÓRÁJA VAN, ELÉG HÜLYÉN NÉZ KI, HA VALAMENNYIT EGYSZERRE HORDJA, HOGY NE ÁLLJANAK MEG (KELLEMETLEN UGYANIS ÉS AZ ÓRÁNAK IS ROSSZ, HA RENDSZERESEN ÁLLÍTGATJÁK MERT MEGÁLL) EZÉRT PRAKTIKUS EGY ILYEN SZERKEZET. REMÉLEM EZUTÁN MÁR TUDSZ NYUGODTAN ALUDNI KIS VICCMESTER!
süti beállítások módosítása