Tékozló Homár

Haláltusa és tejbepapi

Jézusos hûtõmágnes

2005.12.13. 00:04 | szily | Szólj hozzá!
Milyen ötlet egy kínhalálra ítélt zsidó férfi haláltusáját szemlélni a kefir, a báránycomb a Túró Rudi és a gyerek borsópüréjének közvetlen közelében? Ahogy Jenõ, a strici szokta mondani, majd a piac eldönti.

A Homár kollégájának maga a terjesztõ cég egyik munkatársa küldte el terméküket, a hûtõmágnes-Jézust.

Tisztelt Földes András,

Amint megláttam a jézus csokit, elhatároztam, hogy megosztom Önnel az én hogy-mit-ki-nem-találnak-még-jézussal-kapcsolatban érzésemet.

Egy olyan cégnél dolgozom, ahol Kanadából importálunk mindenféle kütyüket. Például hûtõmágneseket is. Jézusost is. Mellékelem a képet. Én elõször meghökkentem, aztán csak mosolyogtam. Remélem, Önt is megmosolyogtatja kicsit.

Szép napot, XY

További levelezésükbõl kiderült, hogy a mágnes nagyker ára 120 forint plusz áfa. Figyelemreméltó a krucifixek barokkos kidolgozása, de a korpusz viaszos hamvassága is ezt a stílust idézi, amit csak üdvözölni tudunk, hiszen a Homár csak egészen kevés dolgot kedvel jobban, mint a nagyszerû barokk fõoltárokat.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása