Tékozló Homár

Vásároljon üvegékszert szociológustól!

2005.12.16. 11:44 | mvmv | Szólj hozzá!
A Homár imádja az ékszert, a múltkor is vett egy gyûrût, csak véletlenül kettévágta az ollójával, amikor gesztikulálva magyarázott a nagynénjének. A Homár szereti, ha egy ékszer szép színes, és ha senki másnak nincs ugyanolyan, mint neki. És a Homár azt is szereti, ha a szép színes dolgokat olcsón szerezheti be.

Ezért örült annyira, amikor rátalált a szociológusra, aki délelõtt piacot kutat, délután üvegékszert készít. Vadjutka kemencében sütögeti az üveget, ami aztán egyszer csak szép színes medállá, nyaklánccá, meg gyuruvé áll össze, de a legviccesebb az egészben, hogy ezt az eljárást valami fura okból rogyasztásnak nevezi. Azért rogyasztás, mert a sok különbözõ üveglap és csillám a nagy hõ hatására egybeolvad, egymásba rogy, és a sokféleség egymáson mozgalmasan kaotikus végeredménnyel zárul.

A legdrágább ékszer négyezer forint, így nagybevásárlás elõtt és után sem terheli túl a karácsonyi büdzsét. Mi már beszereztük az ajándékokat a Baross utcai Barack ruhaboltban, de az erre fogékonyak a Dohány utcai Látomás butikba is mehetnek.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása