Tékozló Homár

Kötelezõ sétarepülés ingyen

2005.12.19. 13:14 | jackyll | Szólj hozzá!

Már majdnem azt hittük, lemaradtunk egy jó kis repülõs sztoriról, de aztán csak befutott egy ügyfél aki átélte a pénteki sztrájkot.

Nemrég jöttem haza repülõvel. 2 óras út. Lett volna. Hála a Repülõtéri Minibusz Gépkocsivezetõk ill. a Forgalmi Rámpatisztek Szakszervezetének egy kis ingyen sétarepülésben is részesülhettem.

Körözés Budapest felett, kerozin elfogyás, Bécsben leszállás, és felszállni nemtudas. 3,5 óra késéssel megérkezés. Röviden ennyi. (Egyébként micsinál egy rámpatiszt? Minibuszosok meg ha sztrájkolnak az miért baj? Majd begyalogolok a terminálba, minthogy órakat késsek.)

Gondoltam mi lenne szegény kölkökkel ha a Szánhúzó Repülõ Rénszarvasok szakszervezete is sztrájkolna, mert kétszamjegyu kaja fejadag növekedést szeretnének. A Mikulás biztos küldene megkésve pár extra játékot. De itt még egy k*rva "Elnézést..." sem hangzott el, senkinek a szájából... És a repülõn még egy kör rövidet sem hoztak, hogy nyugodjunk (extra szemétség:)).

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása