Tékozló Homár

Morális züllés sajttal

2005.12.21. 07:02 | jackyll | Szólj hozzá!

Bár Svejcban sem teljesen tiszta a kannabiszszármazékok szabályozása, arrafelé legalább nem üldözik a közértben vigyorogva válogató fogyasztókat, akik ellenállhatalan vágyat éreznek minden feltûnõbb tárgy hazahurcolására. Alant olvasónk, Guszti örvend egy tipikusan ilyen jellegû importterméknek:

Drága barátnõm, svájci ismerõsei okán jópárszor utazik ide-oda. Hazafelé egy kis bevásárlás... ez meg az... de tényleg. A tej tejbõl van (tehén típusú), a csokihoz nem is kell hasonlat (über), stb, stb, stb. De ez!! Hogy az ember bemegy egy mezei élelmiszerboltba és vesz a sajtõrült kedvesének 1 huncutsajtkorongocskát...

A gyártót nem sikerült ránézésre beazonosítanunk, de kicsit utánakapargászva gyorsan kiderült, hogy ettõl a sajttól senki nem fog bódulni. A kender közkedvelt hatóanyagától mentesen, THC nélkül, olajos magvak formájában került a korongba. Azaz megint "a besztóndult turisták beetetése kenderlogóval" jelenséggel van dolgunk, bár biztos egészséges is nagyon (várjuk a tesztadagot, köszi).
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása