Tékozló Homár

Kívánatos dekoratív mûvészet a Nagy Világhálón

Brendan Danielsson/artdorks.com

2005.12.22. 11:45 | szily | komment
Elõször hosszan csorgattuk az emberekénél árnyalatnyival lúgosabb nyálunkat, aztán a bookmarkoló gomb felé kapkodtunk, annyira lenyûgözött az artdorks nevû oldal, amit Angelday József barátunk mutatott meg. Amcsi képzõmûvészet a javából, olyan fajta, amivel egy Homár a lakását díszítené meg olyan, amivel nem. Nézzék meg gyors válogatásunkat az instant kedvencekbõl, aztán barangoljanak bátran a szájton!

A mûvészek képgalériái mellett a legjobb rész a nyitóoldal bal felén látható NewsBoard, ami igazából egy igen fasza blog jó grafikákkal, de a mellette lógó LiveBoardon is vannak életerõs linkek.

Itt egy hatásvadász munka a szájtalapító Danielssontól, I love that smile (Szeretem azt a mosolyt) címmel:


Ugyancsak tõle egy horror, melynek címe angolul a The Horror:


Aztán bírtuk David Chung képregényvilágban tébláboló kedves kis gnómjait (tõle van a legelsõ kép a postban), no meg Mike Burnett képzeletbeli rajzfilmekbõl kipattintott faszobrait.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása