Tékozló Homár

Váltsa meg elõre parkolójegyét!

2005.12.30. 11:44 | ern0 | 3 komment
Ne halassza parkolójegye megvásárlását egy barátságtalan fagyos januári hétfõ reggelre, váltsa ki még most, idei áron juthat hozzá, sõt! Én például a Keleti Pályaudvarnál december 25-én dél tájban bõ egyhetes jegyet kaptam mindössze egy 100-asért. Ha valakinek kell, féláron viheti, talán ha fél órát használtam el belõle. Nem nyerészkedni akarok, a befolyt összeget befizetem a Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft. ravataljára történõ jótékonysági gyûjtés részére. Tobábbá remélem, hogy a cégnek - mielõtt a gyûjtés lezárul - a feleslegesen bedobált pénzekbõl futni fogja olyan parkolóórákra, amelyek egyrészt kiírják, hogy most éppen díjmentes idõszak van, másrészt meg van rajtuk olyan gomb, hogy kérem a pénzt vissza. Japánban már a XIV. század óta ilyen órák vannak, sõt pár éve a Moszkva téren magam is láttam már hasonlót.
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.27. 19:22:11

Különben is örüljön a poszter, hogy nem kért tőle több pénzt a furfangos masina, mondván, hogy januárra nem érte el a minimális parkolási időt.
süti beállítások módosítása