Tékozló Homár

Re: A világ legszebb játéka – A korszerû csecsemõnek még a bölcsõje is Saab

Vegyes/Mindenféle pedálos és lökõs kiskocsik

2006.01.05. 15:09 | szily | Szólj hozzá!


Még el sem csitult a mellünkben a jólesõ viharzás, amit a Saab gyakorlatilag tökéletes vonalú lökdösõs autójának megpillantása okozott. De rohanó világunkban nem meglepõ módon nincs megállás. Máris újra kalimpál végtelenül primitív szívünk, mert Füge linket küldött nekünk arról, hogy a csodatárgynak létezik bölcsõverziója is. És kiderült, hogy nálunk is kapni ilyesmit, ha nem is pont ugyanilyet.

De haladjunk sorban. Füge ezt a site-ot mutatta meg, ahol egyrészt kapni a bölcsõt, másrészt a kisautót, kábé feleannyiért, mint ahol mi eredetileg találtuk a verdát. Ez a feleannyi konkrétan 93,49 font, azaz 34 ezer forint, ami azért barátibban hangzik a hetvenesnél.

Így néz ki a saabos kulcstartó annak, akinek nincs gyereke.

Egy olvasó a fórumba küldte el a Confidenza Kft. linkjét, ahol meghökkentõ választékban kapni lökõs és pedálos kisautókat, nagyker áron éppen húszezer forint felett.

Van nekik például lökõs gettókocsijuk a húszas évekbõl 8900 forintos nagykeráron.

Aztán egy 1935-ös, kurblis-pedálos modell, egyenesen egy gengszterfilmbõl.

Nem beszélve Barbie dédanyjának elsõ automobiljáról, melynek színét speciális kísérletsorozattal választották ki.

Akad még rajzfilmbõl szalajtott kis piros kocsi.

És végül az apró sznobocskáknak mi más, mint egy pedálos golfautó. Aki ilyet lát, az dobálja meg a tulajt homokpogácsával!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása