Tékozló Homár

C-vitaminos alsónadrág náthás õrülteknek

AussieBum/Essence alsónadrág

2006.01.09. 09:33 | szily | Szólj hozzá!
Kezdetben volt minden visszataszító viccestárgy öregapja, az ehetõ alsónadrág, amit az ember nagybátyja hozott a bécsi szexshopból, a felnõttek ocsmányul vihogtak rajta, de valahogy érezni lehetett, hogy sosem fogják élesben kipróbálni. De milyen is lett volna, ahogy Mama néni dévajul lezabálja Putyi bácsi gégemikrofonjáról a csokiízû kis fecskét? Ha az Ön fejében is megfordult ilyesmi, akkor ünnepelni fogja az ausztrál AussieBum céget, mert olyan alsógatyát dobnak nemsokára piacra, ami távolról a milkás boxert idézi.

Az Essence nevû, vadiúj, árral még nem is rendelkezõ modellek szövetét alkotó mikroszálak közé mi mást, mint mikrokapszulákat szerkeszt az Ismeretlen Textilipari Mérnök. A kapszulákból C-vitaminban gazdag acerola-lé távozik a bõrünk irányába, amitõl nekünk a cég szerint még az eddigieknél is jobb lesz. A reklámszöveg szerint 15 mosást bír, utána ráadásul újratölthetõ.

Ugye, mennyire hoaxosan hangzik? Szóval kamuízû. Annyira az, hogy szerintünk valódi, merthogy a mi korlátozott eszközeinkkel úgy találtuk, az AussieBum tényleg létezik és akkor végül is miért ne.

Az Essence egyébként acerola-kivonattal lesz kezelve. Ez az a gyümölcs, aminek a pompás alma-acerola gyümölcslémixet köszönhetjük. Ha a technológia mûködik, persze egy rakás anyagot elhelyezhetünk a felszívódós mikrokapszulákban. Ha jobban belegondolunk, bele sem merünk gondolni.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása