Tékozló Homár

A dollármilliomos hómpédzs vége

2006.01.11. 16:00 | jackyll | Szólj hozzá!

140 ezer dollárnál tart a Million Dollar Homepage utolsó pixeleinek árverése az eBayen. Szerdán fél nyolcig még nevezhetnek a felértékelõdött hirdetési felületre, ha bedõltek az internettörténelmi reklámfogásnak. A pixelhirdetések 5 évig garantáltan fent lesznek a neten, mostanában pedig állítólag 200 ezren nézik naponta a kaotikus katyvaszt.

A speciális hirdetési forma (10x10 pixelenként eladott felület) végül nem reformálta meg a netes reklámokat, bár egész virtuális iparág telepedett a trendnek vélt jelenségre. Akik az online hirdetés jövõjét látták a projektben nem vették észre, hogy a millió dolláros oldal összes másolat bebukott. (Köztük az OhGizmo 100ezer dolláros bannerje, vagy a Homáron is kikacagott hazai klón.) Az eredeti oldalért felelõs Alex Tew mindenesetre maga árulja a másolat elkészítéséhez szükséges PHP-scripteket.
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása