Tékozló Homár

Kokainos utalás a plakáton?

Barokko/Brosúra

2006.01.11. 11:34 | szily | Szólj hozzá!

Hedonista szívünknek mindig nagy öröm, ha új szórakozóhely nyílik. Az elhunyt Pesti Est után egy fél könnycseppet azért elmorzsoltunk. Jó, tudjuk, hogy a Liszt Ferenc tér (a Menzát kivéve) ciki hely, de azon belül ez még úgy-ahogy elment. De már vége, és megkapjuk helyette a Barokko bár and lounge-ot. A friss versenyzõ rokonszenvesen merész reklámfotóval próbálja tüzelni a budapesti ifjúság romlottabb részének a fantáziáját. A kulcsmotívum ugyanis valami fehéres porszerûség.

Mit mondjak, igencsak kíváncsiak vagyunk a most szombaton nyitó Barokko stílusára. A brosúrája ugyanis nem igazán igazít el. A nyomdaterméket uraló fotón egy áttört ezüst szalvétagyûrû, egy szivar és egy vörösboros pohár látható. A pohár talpa mellett, a politúrozott asztallapon pedig egy emberes csíknyi fehéres por/törmelék hever.

Nekünk elképzelésünk sincs arról, hogy mi is akarna lenni ez a furcsa szubsztancia. Talán parafadugó-reszelék? Talán nem? Kijöhet ennyi reszelék egy darab dugóból egyáltalán? Vagy ez titkos utalás arra, hogy a Barokkóban szívesen látják a lombfûrészeseket? Vagy – ahogyan azt egy-két rosszmájú (haha) fogyasztó élõszóban felvetette, itt egy klasszikus alkohol-orrbavalódrog-kombó látható gusztusosan fényképezve? Nem, ezt el sem tudjuk képzelni, de a fénykép a csiklandós talány miatt mindenképpen hatásos.

A szöveg aztán még jobban megkavarja a képet, mert a abból kiderül, hogy a hely valamiféle lakossági megadiszkó is lesz a szalvétagyûrûzés mellett, hiszen a nyitóbulin olyanok lépnek fel, mint Torres Dani, a United, Dj TommyBoy és Dj Junior.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása