Tékozló Homár

Népszerûbb, mint a szex

2006.01.12. 11:33 | jackyll | komment

Hogy került a kötés 2006-ra a legnépszerûbb témák közé (legalábbis bloggeréknél), a mai napig rejtély. Amíg a Homár alámerül, hogy kiderítse melyik misztikus szubkultúra buggyan fel legközelebb reflektorfénybe, eltereljük Olvasóink figyelmét Nóra majdnemkötött robotjaival.

Látva a Homáron a kötött robotokat, én is felbuzdultam, hogy készítsek egyet. Gondoltam karácsonyi ajándéknak megfelelõ lesz. Sajnos kötni nem tudok, és idõm se volt már karácsony elõtt, hogy meg tanuljak kötni, így arra jutottam, törölközõ anyagból varrok robotokat (varrni tudok valamennyire).

Ráadásul, mivel szivacsból és törölközõbõl készül, még fürdõszivacsként is lehet használni, mint ahogy azt a gazdája teszi is. Mivel elég sok anyag megmaradt, készítettem egy inverz robotot is, így legalább még egy ember ajándéka le volt tudva. Mellékelten küldöm a képeket. Az egyiken éppen szárad a fürdõzés után. Körülbelül 20cm magasak.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása