Tékozló Homár

A purgatórium keféje

Citizen:Citizen/Brush #1

2006.01.16. 13:45 | jackyll | komment
Katolikusnak lenni jó, mert az ember csak bemegy gyónni, kidumálja a bûneit és még a pszichológusát sem kell fizetnie. Az instant tisztulás elméletét csavarintották meg a Citizen:Citizennél ezzel a feszületet formáló kefével. A 40x25 centis takarítóeszköz mágikus energiáit egyetlen egyházközség sem igazolta vérzõ testnyílású szentekkel, viszont 128 dollárért (26 ropi) biztos nem veszi meg senki elõlünk. A huncut dizájnereket halmozó vállalatnak több bortányos terméke is elérhetõ még ezen kívül.

Az arany mekdonáldszos keverõt például csak naiv jóindulattal lehet nem kokainos kanálnak fordítani. A 18 karátos aranyba mártott bronzrúd 295 dollárért (61 ropi) botránkoztatja meg a multi esetlegesen érintett alkalmazottait.

Az oldal természetesen nem kerülhette el hobbidizájner-végzetét, hiszen szinte az összes termékük teljesen értelmetlen. Ennek legszebb példája a golyóálló rózsaszirom. A klasszikus párbajviselet mintegy kétszáz évet késve került a netre kemény nejlonból 175 dollárért (36 rugó), ami már a jégcsákányos idõkben is csak díszként funkcionálhatott volna.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása