Tékozló Homár

Kõkemény kéjelgés a kádban – A nagy szappanfelmérés

Ásványszerû szappan

2006.01.16. 00:00 | szily | Szólj hozzá!

A jeges hétkezdet egyik lehetséges ellenszere a meleg vízben való elmerülés. Ha ezt nem a felújított Rudasban, hanem a saját kádunkban gyakoroljuk, miért ne legyen a társunk egy dögös barna meztelen nõ/férfi? Ha ez nem jött össze, de rég rendezgettük az ásványgyûjteményünket, vigyünk magunkkal színes ásványt imitáló szappant, amit innen 18 dollárért akár meg is rendelhetünk.

De ilyen biztosan van itthon is. Vagy mégsem?

Eddigi életünkben – talán a kitinpáncél, meg a kényszeres megfelelési vágy miatt – abszolút hanyagoltuk a szappant a tusfürdõ javára. Na jó, zöldalma illatú nekünk is volt általánosban, aztán slussz. Fogalmunk sincs, hol lehet Pesten/bárhol jó szappanokat venni. A Nagykörúton rémlik két bolt, ahol házi gyártású cuccokat adnak jó drágáért, de ennyi. Ön biztosan jobban tudja! Kérjük, írják meg nekünk, hol lehet szívszorító illatú/fantáziadús/rém drága/bizarr/végtelenül egészséges szappant venni! És hogy mit próbáltak ki a választékból.

A fõvárosi címekre megpróbálunk eljutni, aztán ki tudja, talán összejön a nagy szappanteszt. Elõre is köszönjük.

ásványszappan via bettelivingthroughdesign

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása