Tékozló Homár

Spamfittness irodistáknak

2006.01.17. 09:29 | jackyll | Szólj hozzá!

András szösszenete alapján felmerül a klasszik vicc, hány ember kell egy hírlevélrõl leiratkozáshoz, illetve fény derül egy egészen új sportágra, amit még évtizedekig nem fognak elismerni az olimpián.

Történt egyszer, hogy párom regisztrálta magát a Beresalexandra.com-oldalon és kérte, hogy küldjék neki rendszeresen az Alexandra fittnes órarendjét. Hogy hogynem végül effektív ugrabugrálásra nem került sor, de az órarendek csak jöttek hetente legalább egyszer, de inkább többször. Miután már nem volt rá szükség kedvesem rákattintott (az elmúlt hónapokban már vagy ötvenszer) az "órarend lemondása" mondatra, amit a rendszer vissza is igazolt, hogy sikeresen leíratkozott. De az órarendek csak jöttek, csak jöttek.

Biztos valami gond van a rendszerrel, de sebaj, majd direktben küld e-mail-t a megadott címre, gondolta naívan. Ez is megtörtént már vagy tízszer, de az órarendek csak jönnek és jönnek. Végül én fejtettem meg a rejtélyt.

Ezt a módszert azoknak fejlesztette ki személyesen Béres Nemsokára A Sporttudományok Doktora Alexandra akiket az istennek sem lehet rávenni arra, hogy megmozduljanak. Ugyanis egy kattintással - amikor az ember megpróbál leíratkozni az órarendrõl - majdnem 0,001 kalóriát éget el a szervezet, míg egy e-mail megírása ennek több százszorosa is lehet a begépelt karakterek számától függõen. Nem beszélve arról a kalóriavesztésrõl amit az a dühroham eredményez amit párom az utóbbi néhány órarend megérkezésekor kapott. Szóval a végén még hálás lesz, hogy torna nélkül is mennyit fogyott. Ha nem kap közben agyvérzést, vagy gyomorfekélyt...

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása