Tékozló Homár

Homicid késtartók

De Meubelmaat/Kitchen-mate prototípus

2006.01.19. 07:47 | jackyll | Szólj hozzá!
Lappangó beteg késtartó sorozatunk újabb darabokkal bõvült. Itten a kommandósanyukák és terroristaelhárító nyugdíjasok kedvence látható. Az egyelõre csak prototípusában létezõ termék realisztikusságára még nincs felkészülve a társadalom. Viszont ha már brutál, igazán jöhetnének az orrából fûszerek a fül elcsavarásával vagy a szemek benyomására. Amíg a fejlesztõk ezt megoldják nézzünk egy egy fokkal pacifistább megoldást.
A nõk és gyermekek klasszikus, Robin Hoodig visszanyúló kizsákmányolásának állít emléket a Trowzini. A Konstantin Slawinski falhoz állítva körbekésdobált asszonyt formázó fa figurája a belsejébe telepített mágnessel vonzza magához a háztáji szúró- vágófegyvereket. A késtartó ára 149 euró (38 rugó), míg formatervezett böllérkéssel 39 euróval (tizessel) több.
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása