Tékozló Homár

Megy ez, mint a dizájntárgyba hugyozás

Philip Watts Design/Spoon

2006.01.24. 00:00 | szily | Szólj hozzá!


Képmutató állatként, aki ráadásul a szó hagyományos értelmében nem is kakál, távol szoktuk tartani magunkat az emberi emésztés végtermékeitõl. De ez így nem mehet tovább, mert megláttuk Philip Watts piszoárját.

Felkavaró külsejû zománcozott fémtárgyról van szó, mely hiába utal olyan egyértelmûen a lecseppenésre, mégsem kínosan didaktikus, sõt. Király kolléga újfajta squashütõre gondolt, amivel súlytalanságban játszanak. Mi nem, de ettõl nem változtak az érzelmeink, a 464,13 fontos, vagyis 169 ezer forintos ár láttán azért kicsikét, de aztán rájöttünk, hogy magánlakásban nem divat a vizelde, és fellélegeztünk. Tényleg, miért nem divat? Ha ismer olyan embert, akinek van otthoni fali hugyozóberendezése, írja meg nekünk.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása