Tékozló Homár

Pimp my ágy

2006.01.24. 10:50 | jackyll | Szólj hozzá!
Ha elege van partnere horkolásából, meneküljön a jövõbe. A Napshell az ideális izolációs kapszula lesz, amirõl mindig is álmodott. A hangszigetelt fülkében surround neszekkel álmodhat, és a diszkrét ledek sem fogják bántani a szemét. Extraként tesznek még bele masszázst, matracszellõztetést, oxigénnel dúsított légkondit, és egy lcd-tévét is. Sajnos még várnia kell, amíg hazaviheti a 200 kilós tojást, hiszen még el sem készült. Addig is megmutajuk, hogyan turbózhatja fel klasszikus franciaágyát.

Ha valami igazán hiányzott a hálószobájából, az biztosan nem a sejtelmes neonkék padlóvilágítás az ágya alól. A Blue Moon Night Light pedig pont ezt csinálja. 30 dollárért (6 ropi) 14 leddel rakja ki a matrac alját, hogy aztán már csak füstgépet kelljen hozzáadni és máris kész a háztáji szürkületi zóna.

Már azt hitte, teljesen elbutultunk, de nem, egy kifejezetten hasznos invenciót hagytunk direkt a végére. A Slanket egy olyan pokróc, aminek ujjai vannak. Csupán 65 dollárért (13 rugó) nem kell többé egy centit sem kell kibújnia a takaró alól, ha pornószájtokat akar kattintgatni, pléjsztésönözne vagy olvasna.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása