Tékozló Homár

Pszichedelikus terrornyúl

Tim Biskup/Acid Head Dunny

2006.01.26. 12:59 | jackyll | Szólj hozzá!

Igazi köcsögségként kizárólag a Los Angeles-i Kidrobot lerakatnál lehet ma beszerezni Tim Biskup pszichedelikus terrornyulát. A húszcentis vinilfigura békés nosztalgiával idézi fel gyermekkorunk badtripjeit, amikor - ahogy az urbánus legenda tartja - fagylalttá változott személyiséggel órákig menekültünk kanállal fenyegetõ pajtásaink elõl, vagy amikor annyira beparáztunk egy partivizuáltól, hogy kisiján kiugrottunk a hazafele tartó taxiból. A mindössze ezer darabos készlet maradékát pénteken, egy háromórás intervallumban telefonon (ezek tényleg szopatnak) lehet lefoglalni 30 dollárért (6 ropi).

update: Közben kiderült, hogy a Rotofugi online is árul 150 darabot, de akkor volt a roham, hogy behalt a szerverük, mielõtt kitehették volna.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása