Tékozló Homár

Hiánytalanul megjött a vascsõ

Magyar Posta/Ellopott mp3-lejátszó

2006.01.30. 11:46 | szily | komment

Elképesztõ sztorira bukkant a Homár, méghozzá úgy, hogy csak meg kellett perdülnie a forgószékén. A tízlábú sajtószakember mögött ülõ Vomit kolléga édesanyja ugyanis nyert egy mp3-lejátszót a Nestlétõl, de helyette egy vascsövet kézbesített neki a Posta. Olvassák alant a dermesztõ részleteket, Vomit tollából!

Anyukámnak van egy olyan rossz szokása, hogy részt vesz mindenféle ajándéksorsoláson. Híven az akciók leírásához gyûjti és beküldi a figurás kólás kupakokat, a kávészacskók vonalkódját és a joghurtos poharak címkéit.

Nem is arról van szó, nyert már legalább fél tucat alkalommal bögréket, ajándékutalványt és hasonlókat. Legutóbb a Nestlé felhívására karácsony elõtt három táblás csoki papírját küldte be, és egyike volt az MP3-lejátszót nyerõ szerencséseknek.

Idáig sima ügy, az érdekes ezután következik. A csomagot autóval hozták ki 17-én dél körül, egy középkorú postás volt csomagkihordó mikrobusszal. Minden hepi, anyukám aláírta, és várta haza az öcsémet, aki jobban ért ezekhez az elektronikus dolgokhoz.

A január 16-i bélyegzõt viselõ párnázott borítékban az eredeti doboz figyelt. Ebben viszont az MP3-lejátszó helyett vasnehezék volt, némi papírtörlõvel kibélelve, hogy ne lötyögjön feltûnõen. A borítékon semmilyen sérülés nem volt, de öcsém szerint menet közben akár új pufi borítékot is kaphatott a csomag.

A becsempészett vasdarabon dobozragasztószalag-maradványok vannak. A lejátszó dobozán talán nem volt gyári leragasztás eredetileg sem, simán nyitható volt, mivel egymásba záródó papírfülek tartották csukva. A nyeremény vasdarabról gondoskodó jó munkásember a leírást és a garanciafüzetet benne hagyta.

A Nestlé ügyfélszolgálata elhûlve hallgatta a történetet, és a teljes csomagolás plusz vascsõ visszaküldését kéri. Mivel nem a postás elõtt lett kibontva a csomag, és alá lett írva a hiánytalan átvétel, a posta valószínûleg széttárja majd a karját. Valakinek a JBQA megint.

Ennyi a sztori, a rövidítést nem értjük, de nem is akarjuk megérteni, hiszen egyházi homáriskolába jártunk.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Advocatus Diaboli 2015.01.20. 18:11:00

Akasszuk fel... Könyörgöm, akasszuk fel...
süti beállítások módosítása