Tékozló Homár

Típushibás autórádió: "így kell használni"

2006.02.02. 07:37 | jackyll | Szólj hozzá!

ZS kódnevû olvasónk nyelte be tövig ezt a kiforratlannak mondható (vagy simán elbénázott) bluetooth-tal drótnélkül kihangosítós Pioneer-autórádiót.

A Sandstone-os történet nem is olyan rossz. Hasonló helyzetben vagyok egy 102 000 Ft-os Bluetooth kihangosítóval egybeépített Pioneer autórádióval. Kinéztem ezt az autórádiót, utána néztem a neten, megtetszett. Elmentem a Surányi Hifi-hez megvettem, beszerelték. Kiderült, hogy én mindent jól hallok, de engem nem hallanak igazán, mert a telefon (lévén nincs külsõ antenna) bezavarja a mikrofont. Visszamentem.

Állítólag azért mert régi a telefonom (Nokia 6210i). Nem baj meglepem magam egy új telefonnal, úgyis 4 éve megvan már ez. Az új telefonnal javult a helyzet, csak akkor zúg, ha egyik bázis állomásról a másikra áll át a telefon. Visszamegyek ismét.

A kereskedõ azt mondja, hogy õ nem tud mit csinálni. Mondom neki, fel kellene hívni a Pioneer képviseletet. Felhívjuk. Egy kedves emberke közli, "ja ez ilyen. Típushiba. Így kell használni".

Ezt miért nem írják rá a dobozra így pl. "bizonyos esetekben nem mûködik tökéletesen", mert ugyebár a szokásos figyelmeztetések benne vannak a füzetben de 1. nem lehet átlapozni mielõtt megveszem, 2. nem lehet kipróbálni a készüléket, hiszen autórádió. Szóval, mivel nem garis probléma ezért nem cserélik vissza; ki; másra; nem adják vissza a pénzt. Próbálnak segíteni és leárnyékolni, csak éppen erre sok idõm megy el. Szerintem hamarosan a Fogyasztóvédõk, a magyar Pioneer és a nemzetközi is kap tõlem egy levelet, mert ez dühítõ egy szivatás. (Ja közben 1 bümtetõpont és 7000 Ft a zsruknak, mert elkaptak telefonálásért, mikor a hivott fél nem értett semmit.)

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása