Tékozló Homár

A mûanyagfecskék meghozzák a tavaszt

Schafer Boutique

2006.02.08. 12:23 | jackyll | Szólj hozzá!
Legalábbis a Homár szívébe, hiszen nincs is szívderítõbb látvány a fröccsöntött kicsinyeit tápláló fecskemamánál. Ilyen zord, monokróm idõkben, amikor még a napsütést is a szomszéd házra reflektorozva kell emulálni, bizony elkél egy kis melegség a szívekben. Ezt a kézzel festett madárfészket alig 3500 forintért szórják utánunk, de vannak magasabbra pozicionált lélekmelegítõik is a kertbe. Közepes árfekvéssel, de annál hatványozottan magasabb cukrostakony-hányadossal indul a gyermeki szívekért "mûgyanta és üvegszál" Bambi. Potom 14 rugóért egész télen riadtan és halálra fagyva nézheti sóvárogva a garázsajtót a mûemlõs, amire természetesen nincs szüksége, hiszen vízálló a nyomorult.
Prémium giccs-kategóriában nincs jobb választás ennél a pávánál. 46 ezer forintért egy masszív, megkerülhetetlen tereptárgyat telepíthet otthonába, amiben lépten-nyomon belerúghat, az állatvédõknek egy szavuk sem lehet. Jóhogy, a kézzel festett buta madár mûgyantája bánja csupán, ami az amortizáció elõrehaladtával puzzle-nek is hasznosítható.
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása