Tékozló Homár

Állatias luxus szusival

Wowbow/Állatbútorok

2006.02.08. 11:38 | szily | Szólj hozzá!

Ha az égbõl villámok csapnak le és elpusztítják Nagy-Britanniát, akkor az jelentõs részben a nemrég indult Wowbow-nak köszönhetõ, akik luxus dizájncuccokat terveznek kutyáknak és macskáknak. Távol álljon tõlünk bármiféle szociális demagógia, egyetlen életcélunk az erkölcstelen gazdagság, ezért irigykedve jegyezzük meg, hogy a fent látható kutyaágy 749 fontba, vagyis 247 ezer forintba kerül.


És ami a sokkal nagyobb szemétség, hogy jól is néz ki. A macskák sem járnak rosszul, nézzék csak ezt a szõrös fekhelyet a hozzá tartozó hiperkockával, ami azért kell, hogy a háztáji ragadozó jobban belássa a terepet. Amit ebben az esetben nyilván Philippe Starck-bútorok, kokainos szelencék és kopasz testõrök népesítenek be.


Az értelmetlen állatkiegészítõk száma végtelen. Ezt érzékeltetendõ vizsgálják meg ezt a plüssbe álmodott tonhalas szusit, kutyáknak. Drogoktól megzavart barátianknak is adhatjuk, mert csak 8 dollárba (1600 HUF) kerül.


Na és a Dom Perignonos palack plüssbõl, rágcsáláshoz?

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása