Tékozló Homár

Trendi cucc a csonkolt kezecske

Baby Chino/Kéz- és láblenyomat

2006.02.09. 13:28 | szily | komment


A Homár puhaollójú gyerekkorának egyik legmeghatározóbb könyve volt a Furcsa találmányok Leonard de Vries-tõl. Ebben szerepel az a párizsi gyermekkórház, ahol a meghalt kicsinyekre csillogó fémréteget galvanizálnak, hogy örök és kõkemény emlékként maradjanak meg a szülõknek. Olvasónk, magpet olyasmiket érzett egy új magyar szolgáltatás láttán, mint a tizenkét éves Homár a könyvet lapozgatva.

Kedves Homár!

Elvittem beoltatni kislányomat, a rendelõben pedig olyan beteg dolgot láttam, amitõl leesett az állam.

Ilyesmire nem készültem, fényképezõgép se volt nálam, ezért a mobilos minõség, elnézést érte. A hirdetmény lényege, hogy a megfelelõen beteg lelkû szülõk megrendelhetik gyermekük aranyba öntött végtagjait, a még betegebb szolgáltatótól. Nem vagyok egy szentimentális barom, de ennél morbidabb hülyeséget nem nagyon tudok elképzelni. Ki az, aki a gyermek egyéves szülinapja alkalmából elhalmozza a nagymamákat a kicsiny - bár ízlésesen aranyozott! - csonkolást idézõ testrészekkel, díszes keretben???

A "szolgáltató" oldalán az árlista szerényebb, mint a rendelõben kifüggesztett.

üdv-magpet


Nem teljesen értünk egyet magpettel, hiszen biztosan van sok szülõ, aki örömét leli az aranyló lábfejecskében. Nehéz elképzelni, de a Homár például a sárgaborsót sem szereti, mégis mekkora karriert futott be. A testrészszobrok egyébként kicsit úgy néznek ki, mint a 3 dimenziós ultrahangkép, amit Homár Borisz születése elõtt csináltattunk. Az idõ nagy részében furcsa, bronzszínû kavargás látszott, aztán a katyvaszból kiemelkedett egy ijesztõ, homlok és áll nélküli, plasztikus arc, üres szemüregekkel. Kafa volt, ijedten leperkáltuk a tízezrest és a hátralévõ idõben maradtunk 2 dimenzióban.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása