Tékozló Homár

A leghomárabb ülõgarnitúra

???/Rák-ülõgarnitúra

2006.02.13. 12:06 | jackyll | Szólj hozzá!

A Homár belsõsége összeszorul a látvány láttán, amit Olvasónk, Balázs vadászott be:

A minap Pécsen jártam. Betértem a város közepén álló hatalmas kínai áruházba, ahol a kinai ipar egyik csodaremekmûvére találtam. Sajnos nem volt nálam digis fényképezõgép, a telefonommal örökítettem meg. Igen, jól látjátok: egy fából készült ülõgarnitúra, ami rákot formáz. Az ára 1,5 milla körül van. Simán el tudnám képzelni egy parasztház konyhájában :-)

Még az ilyen izgalomtól remegõ objektívû felvételeken is jól kivehetõk a szexi lábacskák és az ollók puha ívei. Ha nem lenne korhatáros és végtelenül perverz az ilyesmi, a Homár azon nyomban magáévá tenné a szettet, csak sajnos most inkább autóra gyûjt. A játékos elegancia bizarr elegye mindenesetre bármelyik infantilisabb háztartásban megállja a helyét.
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása