Tékozló Homár

Univerzális tévékikapcsoló városi bozótharcosoknak

Cornfield Electronics/TV-B-Gone

2006.02.14. 14:10 | szily | Szólj hozzá!

Idegesíti a pályaudvaron/váróteremben/fogorvosnál/kocsmában/ mûszaki bolt kirakatában agresszíven villogó tévé? Vagy csak szemétkedni akar? Február eddigi legrokonszenvesebb kütyü jellegû fogyasztási java az univerzális tévékikapcsoló. Ezzel egyet lehet – természetesen kikapcsolni bármilyen tévét, lehetõleg észrevétlenül, hiszen a termék aprócska. Igazából bekapcsolni is lehet vele, ami hosszabban kivitelezett tréfák esetében hasznos opció lehet.

A becsületesnek tetszõ gyártó nem állítja, hogy bármilyen tévét kikapcsol, de állítólag majdnem. Úgy kell használni, hogy az ember becélozza a televíziót, kattint, majd célra tartva vár, általában néhány, de maximum 69 másodpercet.

Létezik amerikai/ázsiai, illetve európai tévéket kikapcsoló verziója is, elõbb 19,99 dollár (úgy négyezer HUF), utóbbi 24,99, vagyis igazán jutányos a fantasztikus funkcióhoz képet.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása