Tékozló Homár

A pánik vámszedõi 1. – Magyar védõfelszerelés madárinfluenza ellen

Anti-Toxin Front/Madárinfluenza elleni egységcsomag

2006.02.16. 10:41 | szily | Szólj hozzá!

Percek óta ezen a hirdetésen röhögünk, hogy milyen zseniális ötlet naprakész pániktermékekkel jelentkezni kibontakozó tömeghisztéria idején. Egy apróhirdetés-szájton találta Vomit. Kérjük ízlelgesse a szavakat! Milyen lehet a védõfelszerelés egy kizárólag állatokat megbetegítõ kór ellen? Csõrre pattintható maszk? Gumibugyi kacsáknak?

No és a prevenciós anyag? Egy brosúra arról, miért kerülendõ a szorosabb kapcsolat szárnyasokkal? Mi ezt ingyér megmondjuk: mert nincs nekik szemhéjuk, mindegyik büdös és undorítót kakálnak.

Szóval fel vagyunk ajzva, hogy mi is lehet a meglepõen jutányos áron, 3250-ért kínált egységcsomagban és hogy mi lehet a titokzatos forgalmazó, az ANTI- TOXIN Front.

Az ügyet az Index belföld rovata igyekszik kigombolyítani, figyeljék a címlapot!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása