Tékozló Homár

Kutyaesernyõ egy szakmabelitõl

Kutyaernyõ

2006.02.17. 11:22 | szily | Szólj hozzá!

Mindig nagy öröm bennfentes információkat szerezni. Most kéjjel recsegtetjük a tracheáinkat, mert a hülyetárgy-forgalmazó Judit küldte el nekünk a kínai kutyaesernyõ képét.

Eszerint jön Magyarországra is? Mindjárt megkérdezzük Juditot. Addig is ábrándozzanak azokról az esõs tavaszokról, amikor minden magyar mopszli fölé egy ilyen fordított ernyõ feszül! A Homár járt Pekingben és egyetlen ernyõzött kutyát sem látott. Mit jelenthet ez?

Íme Judit levele:

Sziasztok! Ajándéktárgyak forgalmazásával foglalkozunk. Sok hülyeséget láttunk már a kínai ipar remekei közül, de mindig akad egy újdonság, ami túltesz az eddigieken. Csatolva küldöm a fotóját, bocsi scan-elt kép, nem túl jó, de csak ez van. Kutya-esernyõ a termék megnevezése. Jó röhögést. Üdv Judit

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása