Tékozló Homár

Rohadásgyanús borsok Dunaújvárosban

Zöldbors

2006.02.27. 00:00 | szily | Szólj hozzá!

Most lehet rossz Fejér megyei steakmániásnak lenni. Leleményes – vagyis inkább leleményes barátnõvel rendelkezõ – olvasónk, Klág ugyanis nem albínó vízilovat, de zöldborsófõzelékre emlékeztetõ állagú zöldborsot fotózott a legmenõbb hazai szocreál város Intersparjában. Volt mellette nem trutymós is, úgyhogy minden bizonnyal nem direkt volt ilyen a szaftja. A megoldás? Saját birtok Zanizibáron, házilag befõzött borssal. Alant a feljelentõ levél.

Kedves szily!

Mellékelve megy a "legújabb kori magyar népmûvészet rokonszenves ágá"-nak újabb vállfaja, a romlottkaja-fotózás tipikus esete. Barátnõm hívta fel a figyelmem a dunaújvárosi Intersparban, hogy lehet ugyanolyan üvegben zöldborsot és romlott zöldborsot is kapni, ráadásul az egész polc csak 2007-ben járna le. A kép telefonos, a látvány zöldborsófõzeléki.

Klág

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása