Tékozló Homár

Futurisztikus pillekocsi

Loremo/Loremo GT

2006.02.28. 11:34 | jackyll | Szólj hozzá!
A Homár nem az a tipikus autóbuzi, mégis összefutottak a testnedvei a Loremo jövõ héten Genfben debütáló kocsija láttán. Sajnos még vagy ezret kell aludni, hogy hazavihessük ezt a csodát, ami - a promószájt szerint legalábbis - 2,7 litert eszik százon 3 cilinderes turbódizel motorjával és 4 milla alatt megvan.

Nyilván túl szép, hogy ez mind igaz legyen, de amíg a Totalcar lerántja róla a leplet, nyugodtan csorgassuk nyálunkat a jetsoncsaládos ívekre és az adatlapra. Az alig 3,8 méter hosszú és 470 kilós autó sportos változata 800 km-t futhat 20 liter üzemanyaggal. A városi modell kisebb teljesítménnyel ugyan, de 1300km-re lett prognosztálva. Utóbbi alig 11 ezer euróba fog kerülni, de a GT 15 ezerjével sem csapja le az álmennyezetet. Lehet, hogy van élet a hibridek elõtt?

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása