Tékozló Homár

Malacpersely 2.0

Money Savvy Generation/Money Savvy Pig

2006.02.28. 11:09 | jackyll | Szólj hozzá!
Az agyafúrt karvalytõke kitalálta, minél elõbb beeszi magát a kisdedek agyába, annál olajozottabban megy a gépezet. A Money Savvy Generation lett a perverz kapitalisták fullánkja, amely már 4 évesen megmérgezheti a kisdedeket cellákra osztott malacperselyével.

Ha felülemelkedünk az anarchista bullshiten, akkor is vicces marad a termék. A gyermekek hamar megtanulhatják, hogy befektetéseik jelentõs hányada bizony a malac seggében köt majd ki. Az überpersely 16 dollárért rendelhetõ különbözõ rikító szinekben, feliratokkal vagy azok nélkül.

A karvalytõke mosolygós oldalán amúgy van még "játék" tinédzsereknek is, ami komplexebb pénzügyi folyamatokba vezeti be õket. A Cash Cache a bankrendszer, a hitelek, a tõzsde, az adózás és a költségvetés-tervezés örömeivel ismerteti meg a bizonyára igen fogékony, hormontúltengéses ifjúságot. Az adócsalás, a fantomizálás és a pénzmosás rejtelmeibe bevezetõ szett gondolom még készül.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása