Tékozló Homár

Terrorszemek és sok-sok nevetés

Harp's Kft./Kisállatriasztó eszközök

2006.02.28. 09:41 | szily | Szólj hozzá!

Már elnézést, de amióta rákattintottuk a Valaha Volt Leghumorosabb Magyar Weboldal Linkjére, beszarunk- behugyozunk a röhögéstõl. Markos, Nádas, Hofi és Wodehouse együtt nem írtak le életükben annyi vicceset, mint a Harp’s Kft. ismeretlen szövegírója a kisállat-riasztókról. Egy kis ízelítõ: „A csúzli és a bot hatástalan, és ráadásul csak akkor mûködik, ha Ön ott van!”, „Önnek is meggyûlt a baja a szarvasokkal?”, „Változó világunkban már a szívünknek oly kedves madarak ellen is védekeznünk kell? Ezt végzi el a Terror Eyes nevû léggömb, amely a ragadozó madár jelenlétét képviseli.

Most nem is lõnénk le több poént, kivéve a „hatalmas szárnyfesztávolságú, mûanyag fejbõl és cserzett bõrbõl készült testbõl álló fülesbaglyot.” Hagyja abba a munkát teljesen és kattogtasson kéjesen, hiszen minden termékkategóriában fog találni kedvére való izét. A következõ mosolyforrás, ha a „részletes ismertetõre” kattintva megnézi az árakat. Bizony, bizony, van olyan bagolymintás lufi, ami 62 ezer HUF (áfával) plusz 5500 HUF postaköltség. Az ekis cinegék ellen pusztítóan hatásos stroboszkópnál azért elbizonytalanodtunk, hogy nem nagyszabású viccel állunk-e szemben, hiszen az 360 ezer forintba kerül. De ha vicc, akkor annál jobb. Éljenek a magyar kis- és középvállakozások! És el nem múló hálánk Krisznek, aki felhívta a figyelmünket erre a csodaoldalra.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása