Tékozló Homár

Alkalmi vétel pénzes borbuziknak

Borlábú asztal

2006.03.01. 00:55 | szily | Szólj hozzá!

Van egy üveg menõ bora, amit úgysem akar meginni, mert kiütést kap a tannintól? A vendégei nem hajlandók lemenni a pincébe megnézni a kollekciót? Ha a pénz nem akadály, akkor logikus válasz a fenti problémákra a saját boros – vagy végül is bármilyen – palack felhasználásával összerakható asztalka.

A boldog tulajdonos fog egy tetszés szerinti flaskát és a mellékelt adapter segítségével, valamint pár csavarással erre az alapzatra rögzítheti a 30 centi átmérõjû üveg asztallapot. Ha merész hangulatban van, a lábazat lehet egy Kombuchás palack, ha öltönyös vendég jön, egy üveg Mouton Rothschild. Ja, ezt azért mutatjuk meg, mert marhára le van árazva, 255 fontról (95000 forint) 150 fontra (56000 forint). Jó nagy verést érdemel, aki ilyet vesz, ugye?

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása