Tékozló Homár

Kezdje rögtön egy repülõ Doraemonnal!

Repülõ Doraemon

2006.03.08. 00:00 | szily | Szólj hozzá!

Ha elege van a nyomorult pokémonok utóvédharcából, váltson aranyos japán macskára! Doraemon neve és kedélyesen dagadt, hiszen 129,3 centiméteres magasságához 129,8 kilós súly járul. Igaz, hogy a feje nagyobb annál is, mintha egybegyúrnánk Deutsch-Für Tamás, Hiller „Haver” István és Schmuck Andor fejét, ami legalább negyven kiló. Doraemon általában lúzer emberhaverjét menti meg a filmekben és képregényekben, de most nem ez a tulajdonsága ragadott meg minket, hanem hogy a fejébõl kiálló propellerekkel repülni tud.

Ha tényleg jól hasít, talán nem is annyira mellbevágó az ára, ami 56 euró plusz 30 euró postaköltség, ami kábé 22000 forint. Ebbõl a cikkbõl sok mindent megtudhat Doraemonról, akinek van egy sárga szõrû húga is, Dorami, aki lejjebb látható.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása